Ingen bra dag.

Ibland önskar jag att jag kunde fly bort ifrån mig själv. Jag har ingen bra dag idag, mår bara dåligt. En del av mig vill bara skrika och gråta men tror inte att det hjälper mig mer än kanske för stunden. jag vet att det kommer att bli bättre men just nu känns det bara som att jag har blivit uppäten av ett stort svart hål. Jag vill bara sova. Sova har blivit min hobby. Det bästa jag vet just nu är att sova.

Älskar dig Daniel!! Är sååå tacksam och otroligt lycklig för att du finns i mitt liv. Du är det bästa som har hänt i mitt liv.

Imorgon är en annan dag.

Norastaden

Idag är ingen vanlig dag för idag är det mammas födelsedag. Hurra, hurra, hurraaaaa. Grattis mamma min. Hoppas du får en bra dag. Du får iallafall mig och min make på besök under helgen. För så är det. Jag och Daniel ska fara till Nora idag. Jag tycker om Nora så det ska bli skönt att få fara dit ett tag, men sen är det alltid skönt att få komma tillbaka till Västerås. Denna helg blir det mycket firande. Ska fira pappa och mamma och min Daniel som klarade provet och sen kan man ju alltid fira mig för att jag har överlevt ännu en vecka. På lördag kommer min kära bror (som naturligtvis också heter Daniel bara för att göra det roliga ännu mer roligt) och hans flickvän Linda. Ska bli kul att hela familjen samlas.

Lyckades tillslut få min bröllopsfilm. Daniel bryr sig inte så jätte mycket över filmen så jag räknar den som min nu. Jag höll på att börja gråta när vi läste våra löften för varandra och när prästen läste upp vad jag och Daniel hade skrivit om varandra när vi träffade prästen innan bröllopet. Allt var såååå fint. Min underbara tärna Ann var helt underbar. Jag tror aldrig att jag kan tacka henne nog för att hon fanns där för mig och underbara Martin..Martin Martin..Han var såå duktig, höll koll på Samuel plus våra ringar. Han bar ljuset som vi fick och var allmänt proffsig. Att ha vänner som Ann och Martin gör dagen och livet lite ljusare. Sen finns det självklart andra vänner också som betyder oerhört mycket för oss och ni vet vilka ni är.

Nu ska jag gå och vattna blommorna sen ska jag göra iordning mig för avresa.

Trevlig helg!!

Grattis!!!

Idag är ingen vanlig dag för idag är det pappas födelsedag. Hurra, hurra, hurraaaaaaa!!! Ja grattis lilla pappa. Hoppas att du har haft en bra dag. Fint väder fick du iallafall på din stora dag. Ett stort grattis också till Kristian Luuk och Carina Berg som väntar tillökning i familjen. Man kan ju undra om barnet redan nu börjar fundera på att bli programledare.

Idag var Rebecca här och pluggade. Vi hade båda två varit jätte duktiga och suttit och plugga till sent inpå natten igår så vi hade väldigt mycket material idag att arbeta med. Känns verkligen bra just nu och på måndag ska vi träffa Carin så blir spännande vad hon ha att komma med.

I flera flera månader har ja väntat och tjatat o gnatat och klagat på min make att han ska fixa våran bröllopsvideo och ikväll är det förhoppningsvis slut tjatat. Längtar längtar längtar!!! När jag väl bestämmde mig för att börja blogga lovade jag mig själv att jag inte skulle skriva något om bröllopet i bloggen, men har insett att det är nog ganska svårt för min del så ni kan nog se fram emot en hel del återblickar. Tittade på programmet Vårt bröllop i era händer. Där ska vänner och familjemedlemmar fixa ett bröllop på en vecka!! Jag fixade och donade i över ett år, hur hinner dom. Fick även reda på genom programmet att ett "normalt" bröllop i Sverige kostar 120 000 kr. *Host* öööh...skulle nog ha gjort som Victoria och Daniel och hoppats på lite pengar från staten. Alla som känner mig vet att just bröllop är ganska viktiga för mig och framförallt mitt eget. Sen att jag har kontrollbehov till tusen hjälper inte till, så att anmäla mig till något sånt program skulle inte fungera för jag skulle inte ha någon familj eller vänner kvar. Ha ha ha. Men i och med att jag tycker om bröllop och redan har gift mig så spenderar jag lite av min fritid med att planera andras och med andras menar jag Rebecca. Har då fått lite instruktioner om hur hon vill ha det och hon har nappat på de flesta av mina idéer så nu var det bara för henne att göra det stora jobbet och fixa en karl. Men det är ingen fara, jag känner på mig att all väntan snart är över. Snart står drömprinsen utanför dörren och pratar skånska..hahahahahahahahahaha

Nä nu är det bäst för mig att jag sätter igång och börjar tvätta så att vi har lite rena kläder med oss när vi far till Nora imorgon.

I´m back

Faaaaaaaaaaan va arg jag blir!!! Hade skrivit ett jätte fint inlägg i min blogg och skulle bara kolla på förhandsgranska och när jag sedan gick tillbaka var skiten borta!! Jaja, orkar inte skriva allt jag skrev tidigare men i stort sett. Var nere på stan med maken och lyckades äntligen fixa klipptid. Frisören var jätte gullig, självklart var hon gammal kompis med Daniel. När jag berättade för henne vilken frisyr jag hade tänkt mig tyckte hon att jag gjort ett bra val och hör och häpna. Inte för att risyren passar min ansiktsform som man brukar få höra utan för att jag har en SNYGG NACKE!!!! Va??!!?? hahaha. Jag ska nog lägga in det på min meritlista som snygga kroppsdelar.


Jaja här kommer lite bilder på mitt nya jag.



Sol sol soool

Så var det återigen dags för en ny dag. I Västerås är det just nu riktigt soligt, blå himmel och -6 grader..huuuaaa..Vi får hoppas på att det blir varmare längre fram på dagen. Jag, Rebecca och min make ska på utflykt till E-tuna och leta efter massa nya böcker till vårat arbete. Det ska bli ganska spännande. Efter det ska jag och maken göra Västerås stad. Jag måste klippa mig och sen ska vi handla lite saker till min kära mor och far som fyller 54 år torsdag och fredag. Ja det är både bra och dåligt att ha föräldrar som fyller år dagarna efter varandra och är i samma ålder också men ja vi får se vad vi kan hitta på. Nu är det frukost. Återkommer senare.

Pimp my blogg

Vaknade imorse med att solen sken in i sovrummet. Det ger en lite anledning till att kliva upp ur sängen. När jag väl satt och åt frukost insåg jag mitt i min glädje att de hade börjat snöa utanför...Tack o lov slutade det ganska snart så nu är det återigen vår..eller?! Jo i min värld är det vår. Rebecca har ju ändå köpt en vårkappa så då är det vår!!
För att tala om goa Rebecca så har hon pimpat min blogg!! Hahaha. Den blev exakt så som jag hade tänkt mig. Min egen lilla ego sida!! Jag är sååå lycklig och sååå tacksam. Jag hade aldrig lyckats få den såhär bra av mig själv.
Rebecca var ju då här för en större anledning än att pimpa min blogg, nämligen att plugga. Det gick ju ööh..bra. Imorgon ska vi göra studiebesök till E-tuna så känner på mig att denna vecka kommer bli superbra för vårat arbete. Imorgon ska jag även försöka mig på att få en klipptid inom dom närmsta dagarna men är väldigt dålig på frisörer som är BRA här i stan.
Jaja nu kurrar magen så nu är det nog dags för lite middag.

Måndag

Så var det åter dags för en ny vecka. Helgen har varit jätte bra, har haft trevligt besök från sthlm. Det är alltid kul att träffa dom. Dom har magiska ord som gör att jag blir lugn i kroppen, alla mina konstiga tankar bara rinner iväg för en stund. Vi titta bl a på Robinson...ojojoj det bara kryllade av lärare. Ja det var nog mer lärare på den där ön än vad man ser i en skola!!! Hahaha. Väldigt skumma typer fanns också på ön. Man behöver faktist inte döda det första man ser bara för att visa att man kan. Vi "tvingade" även våra gäster att titta på roliga Thailands bilder. Vilka minnen. Skulle önska att man kunde åka tillbaka på en gång. Så fort som jag är klar i skolan ska vi börja spara. Vi lyckades även med att spela lite Guitar Hero. Jag har börjat inse det roliga med detta spel och det är ganska beroendeframkallande. Åt massa onyttigt gjorde vi också, pizza, brieost, chips och dipp. Ja allt sånt där som ger en lagom ångest. Men för att få bort ångesten så drack vi vin. Ja det var kort och gott helgen och så var det måndag. Daniel skrev sitt tredje teoriprov idag och jag var sjukt nervös. Jag gick runt hemma och skakade i en timma innan han ringde och talade om att han hade klarat provet. Han är ju sååååå duktig!!! Min ängel!! Så firade lite med god middag.
Avslutar med en liten hyllning till min kära make. Denna video är till dig, och ja Tim Burton kan verkligen förgylla ens dag!!




Slalom

Äntligen!!! Efter jag vet inte hur många månaders tjatande har jag nu skapat en blogg. Vet inte hur det ska gå men jag kan ju alltid försöka.
Till dagens stora samtalsämne:
Jag har aldrig åkt slalom. Jag har funderat på det många gånger men har alltid backat ur när vintern kommit. Jag har alltid tyckt att det ser lite farligt ut. Jag skulle säkert se ut som Stig i Sällskapsresan 1 och det skulle sluta med störtlopp rakt fram tills jag åker in eller på något och på så sätt lyckas stanna. Min make tycker att jag absolut måste prova innan jag kan uttala mig om denna sak och han tycker att det skulle vara jätte kul om vi kunde åka bort och åka skidor tillsammans men efter dagens rubriker i aftonbladet lär han få stora svårigheter med att få med mig på skidresa. Underbara Liam Neesons (han är såååå duktig som skådis, älskar många av hans filmer) fru dog igår efter att ha varit med i en skidolycka. Återigen, det är farligt att åka slalom!!!

Jaja slut på allt tråkigt. Nu ska jag bege mig ut i solen för äntligen har det blivit vår, eller ja..vi är iallafall påväg mot våren. Sen ska jag iväg och göra mina sista intervjuer, ska bli skönt när dom är färdiga så att man kan komma igång med själva arbetet.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0