Svin

Denna vecka har handlat mycket om svin!! Veckan började med att jag och mina nära o kära fick uppleva ett svin i mänsklig format dvs en person som vi har trott det bästa om visar sig vara ett riktigt stort SVIN (förlåt till alla grisar). Veckan fortsatte sedan med att jag fick influensa och självklart går tankarna till just svininfluensan som börjar dra in över landet. När man läser tidningar o tittar på tv så tror jag nog att vi alla kommer att bli utrotade av denna epedemi!!! Näääh, självklart kommer folk att bli smittade men vi kommer nog att överleva det med. Klarade vi istiden så, man kan ju alltid vara optimistisk ;) Svinigheten fortsatte då i slutet av veckan med att jag var hos farbror doktor (ja han är en farbror), där fick jag veta att nej jag var inte döende i svininfluensa utan ag har blivit smittad av SVINKOPPOR!!! Jag känner redan hur knorren och trynet börjar att växa ut hahaha. Inte riktigt så illa är det förutom att jag har fått hemska utslag i ansiktet så jag tror att jag kommer att gå omkring med rånarmössa hela veckan till dom är borta. Ja har också fått antibiotika som ska ätas tre gånger om dagen i 10 dagar!!! Pillerna är stora som legobitar (nej jag överdriver inte). Fastnar i halsen gör dom också men har jag klarat istiden och svininfluensa så lär jag överleva 10 dagar med antibiotika tabletter.
Det är lördag kväll o maken är ute och dricker lite öl med killarna och jag har det lugnt o trevligt hemma. Tittar på "tjejfilmer" o äter massor av chips o glass och dricker fanta, muuumms!!

Jaja det var nog allt för denna vecka, eller njae..tack vare min lilla sjukdom missade jag att infinna mig på Berns i onsdags med mina kändiskompisar. Make Up Store hade modevisning *suck*. Jaja det kommer fler gånger o då är jag beredd!!

Nöff nöff på er!!

Bloggare

Världens bästa Kenta har släppt en super bra låt+video om just bloggare. Skrattade så jag hade ont i magen och glädjetårarna sprutade.

TITTA OCH NJUT!!!!
 


I de lugnaste vattnet...

...simmar de fulaste fiskarna brukar man säga och ibland kan jag känna att detta stämmer. Livet har snurrats om ordentligt. Livet för en väldigt nära vän har förvandlats till total katastrof. Jag vill bara krama om henne och säga att allt kommer att ordna sig men hur ska jag kunna säga det till henne när jag knappt har förstått det själv. Saker som jag har ansett vara självklara är helt plöttsligt inte det längre. Kan en person som jag har trott att jag har kännt förändras så mycket eller har han hela tiden varit så bara att jag inte har anat det. Vad gör man eller kan man göra något mer än att bara finnas där för en vän om hela hennes liv rasar samman?? I dessa stunder blir jag bara ännu mer lycklig att jag har min älskling. Tack för att du finns hos mig!!

Livet då i allmänt. Fortsätter att pendla mellan V-ås och Sthlm. Börjar bli ganska van nu. Samma gamla tåg dit som hem haha. Nämen pratade med några killar på tåget hem i fredags och ena killen hade pendlat i 2,5 år. Så om han har klarat det så lär ju jag klara det ett tag till. Älskar mitt jobb och mina arbetskamrater.
Ikväll börjar det närma sig slutet av ännu en säsong av So you think you can dance och jag är såååååå glad att Brandon finns med i toppen. jag visste redan förra året att han skulle klara detta!! Hejja hejja!!

Ska strax titta på ett program om åttlingmamman..vet inte riktigt vad jag ska säga. Kan återkomma om mina åsikter imorgon.

Ha det bra!!

RSS 2.0