Buzz buzz buzz

Nej det är varken myggor, getingar, hummlor eller andra flygfän jag pratar om. Jag pratar om spelet BUZZ. Under mina och makens roliga resor till de bästa vännerna i sthlm har vi bland annat spelat spelet BUZZ och jag blev tokig i det spelet från första gången jag spelade och nu har jag hört något om att vännerna införskaffat sig BUZZ-Hollywood, bara för MIIIN skull!!!! Haaa!!??!! Har nån gjort nått för min skull??!! Ååååh..lycka. Jag+Buzz+Hollywood=Perfekt kombination. Längtar längtar jätte mycket efter att få åka till sthlm någongång snart och få spela och prata och bara ha det trevligt.
Jag och maken bestämde oss häromdan att vi har adopterat in några "boxar", en bebis och en skock av katter.

Imorgon är det fredag. Jag och maken ska handla lite roligheter sen ska jag träffa min svägerska och svärmor och ta en promenad. Ska bli jätte roligt. Vi har smått börjat värma upp inför årets vårrus. På kvällen är det nog dax för film, något gott att äta och en massa mys i soffan.

Nu ska jag gå och pussa på maken.

Död åt Tengel

Ibland upplever man dagar då man inte kan göra alla nöjda och glada. Man strids mellan två viljor, sin egen vilja och en vilja att göra någon annan glad. Just i min situation går det inte att att följa min egen vilja och göra någon glad utan jag måste välja. Så vem väljer jag??

Jag känner mig återigen tom i kroppen. Tack o lov har jag min underbara älskade make som jag kan söka skydd hos. Han är det absolut bästa som har hänt mig och jag är sååå glad och tacksam att jag har honom och att han älskar mig. Det bästa som finns är att ligga i hans famn, jag känner mig så trygg, som om jag skulle klara allt.





Efter regn kommer solsken

Ja det är iallafall så folk brukar säga om någon har gått igenom något svårt, jobbigt osv. För att personen ska lyckas kämpa vidare så brukar folk runtomkring säga att efter regn kommer solsken dvs det kommer att bli bättre. Mitt liv har varit och är fortfarande en berg-och-dalbana där vissa dagar är okej och vissa dagar är dåliga och vissa dagar vill jag radera ur mitt liv. Pratade med en väldigt god vän till mig nyss och fick reda på en sån liten sak som att vi har sovmorgon imorgon och att vi bara går i skolan på eftermiddag. En sån liten sak gjorde att jag kände mig sprudlande glad. Glad för en småsak..känns lite konstigt tom lite fel. Men jag får ta vara på dessa känslor och leva lite på dem.

Examensarbetet tog slut i helgen. Eller ja vi har iallafall lämnat in det och vi känner oss riktigt nöjda, nu är det bara att invänta domarens (i vårat fall vår handledares) dom. Men jag vill fortsätta att vara positiv så jag tror att det kommer att gå bra.

Såg en film i helgen, den hette Neverwas. Efter att ha sett filmen kände både jag och min man oss tomma. Jag vet inte om jag kan säga att den är bra eller inte..den är..annorlunda. Den är magisk, lite spänande, dramatisk..ja den innehåller det mesta. Om man tycker om annorlunda och lite konstiga filmer så tycker jag att man ska hyra den. Ena stunden satt jag och tänkte på att detta var en riktig tänkar film men i andra stunden så kom jag på att man ska nog inte tänka för mycket i denna film. Bra skådisar var iallafall med.
När jag talar om bra filmer så kommer snart trailen till hösten/vintens stora film i mitt hem dvs NewMoon!!!!! 213 dagar är det kvar tills filmen går upp på SF men det är bara ca 13 dagar kvar tills trailen kommer. Jag önskar mig biobiljetter redan NU!!!!!! Nej jag är inte besatt, jag är BESATTTTTTTTTT!!!!!!!!!! Men det får jag vara för jag är jag. Så det så!!

Nu har maken tröttnat på att jag skriver så mycket så får återgå till honom.

Natti natti

My hero!!

Kom precis på att ordet hero är det könslöst för i Sverige har vi två ord, hjälte och hjältinna eller är det bara jag som har kommit på det. Om det nu är så vad skulle motsattsen till hero vara??Herorina!! hahaha. Jag har iallafall en hjältinna. Hon sitter mittemot mig och brukar lysstna till namnet Rebecca (förutom då hon är arg) ; ) Hon sitter just nu och kämpar med en av mina tentor!!! Ja du läste rätt hon "hjälper" mig med mitt arbete dvs hon "gör" mitt arbete..hahaha. Jag känner att jag skulle behöva klona Rebecca och ha en egen boende hos mig till denna termin är slut. ja hon kan ju få bo kvar sen efter det också och städa och fixa hemma hos mig men vet inte vad klonade Rebecca tycker om det.

Examensarbetet lider mot sitt slut. Mycket svett o tårar..eller??!! hm..varken eller men mycket frustration och ångest iallafall.

Påsken kom och försvann lika fort. Det hela började med en underbar torsdag. Efter föreläsning med massa godis så blev det mys hemma hos underbara Helena. Vilken fin lägenhet!! Jag vill också ha!! Fick jätte god mat, mumms mumms och massa gott att dricka (tack Frida, jag bjuder tillbaka). Mycket skratt och massa glada minnen plus ett och annat frieri ; ) Har verkligen saknat mina flickor. Nu är äntligen Therese tillbaka i skolan så henne får man lite mer tid med nu och Frida finns alltid i skolan. Men Helena och Sofi. Min Skorpa och Ronja. Vad vore ett liv utan dem!!! Inget att ha. Ni alla tjejer är underbara och jag är superglad att ni adopterade mig till eran grupp. Föresten Sofi så tittade jag på Bröderna Lejonhjärta igår och blev lite nostalgisk när Skorpan skulle bära Jonatan på ryggen på slutet.

Fortsättning på påsken var mycket mat, mycket god mat och massa godis och underbara människor.

Nu ska jag återgå till Rebecca och se om jag kan hjälpa hene med något.


Tjollahopp tjollahej.


RSS 2.0