Nedräkningen fortsätter

Tisdag, tisdag, tisdag. Hade tänkt mig att jag skulle ligga ute och sola idag men det blev inget gjort av det får köra BUS och strumpbyxor ett tag till.
Igår var en spännande dag. När jag åkte ner till stationen var jag så nervös att jag mådde illa men dagen gick bra. För er som inte vet vad som hände igår så var det dags att "gå upp med examensarbetet". Det betyder att jag och Rebecca fick respondera på vårat arbete och sedan opponera på ett annat arbete. Som sagt så gick det bra, detta trotts att vi har haft en urusel hadledare. Däremot hade vi en jätte duktig examinator. Önskar att vi hade haft honom som handledare. Jaja nu är det bara att fixa lite små rättningar i arbetet sedan är det klart. Min första och antagligen sista C-uppsats.

Daniel kom hem och överaskade mig med att han hade hyrt filmen Changeling till mig. Jag hoppas verkligen att den är bra. Filmen stora dragplåster är Angelina Jolie och John Malkovich och att det är Mr Clint Eastwood som har regisserat denna Oscar-belönade film. Ni som känner mig vet mina åsikter om Angelina men jag hoppas att jag kan lägga dom åt sidan och bara se filmen. Jag har pratat om denna film länge och att jag har velat se den. Det är en sann historia om en kvinna som blir av med sin son. Daniel hade först tänkt att se den med mig men när han hörde att det var en "tjej-film" så ångrade han sig. Han sa bara att det är nog en stor snyftar film. Vi får väl se om han har rätt.

Min stora önskan just nu är att få klippa mig och färga mitt hår. Jag tycker att jag ser ut som en risbuske uppe på huvudet. Men vet inte vart jag ska hitta tiden. Jaja får göra det bästa av risbusken och försöka att boka tid så fort som möjligt. Tack o lov att diadem och sjalar är på modet nu ha ha ha

Jaha då var det dags för film och popcorn och "bio" soffan

Söndag

Söndag är i min värld en slappar dag. Jag har idag slappat framför tv, tvättat massa kläder så att man har något att ha på sig i veckan. Tycker att det spelar ingen roll hur mycket jag tvättar det finns ändå alltid tvätt kvar. Sen har jag återigen läst igenom mitt och Rebeccas examensarbete som ska responderas och opponeras imorgon. Känner mig lite nervös men det kommer nog att gå bra.
Imorgon börjar då min sista vecka på MDH, sista måndagen..ojoj..känns stort. Har även fått lite små pikar från min make att man vet aldrig vad som kommer att hända efter torsdag. Jag är sjukt nyfiken och vill veta vad han menar. En del av mig tycker jätte mycket om överaskningar men vet inte om jag klarar av det just nu. På lördag vet jag iallafall att det är examensmiddag som gäller. Har en jätte jätte vacker korallfärgad klänning som jag ska ha på mig tillsammans med snygga silvriga skor med ganska höga klackar som jag lånat av min mor. Vill att det ska vara lördag nuuuu!! Eller ja det kan ju få vara torsdag eftermiddag för då börjar allt roligt.

Igår tittade jag och maken på filmen Knowing. Den var ganska okej, hade som vanligt för stora förväntningar så slutet blev inte som jag trodde. Har två filmer på min lista just nu som jag vill se och det är Änglar och demoner och Coraline. Sommaren ser också ut att bli en filmsommar med många bra och stora filmer. Maken vill se Terminator så vi får väll se om jag kan slippa den filmen eller om jag måste hänga på. Annars är det Transformers: De besegrades hämnd, Harry Potter och halvblodsprinsen, Linje 1 2 3 kapad, Inglourious Basterds och Beck- I stormens öga. Men mest längtar jag till den 20 november, 180 dagar kvar : )

Jaja, nu ska jag titta lite på Stylista, äta lite mat och sedan förbereda mig för imorgon.

Hundra år och lite till

Ja ungefär så längesedan var det jag bloggade. Har haft en liten seg tid men nu har livet vaknat och jag är igång igen. Har sakta men säkert börjat inse att jag snart påbörjar min sista vecka som högskolestudent. På torsdag slutar jag min lärarutbildning. Helt jäkla sjukt!!! jag har pluggat 4 år på högskolan och nu om mindre än 1 vecka är jag klar!!! det pirrar i magen och snurra i huvudet men jag är såååå lycklig. äntligen äntlugen äntligen. Det känns som en frihet. äntligen ska jag få komma ut och göra det JAG vill göra. Hoppas jag. Är lite dåligt med jobb men men det fixar sig alltid.

Veckan som varit har varit jätte rolig. Mamma och pappa kom på besök tisdag och onsdag. Det var ju dags för det årliga vårruset. Jag tycker att det blir roligare och roligare för varje år. I år var det sjätte gången jag var med och lyckades ta mig i mål på 45 minuter. Min svägerska tyckte att 45 minuter är okej men hon har allt bestämt att nästa år ska vi försöka att jogga så att vi kan få en tid på ca 30-35 minuter. Jaha då var det bara att börja träna nu. Jag har ett år på mig att lyckas lära mig att jogga 5 km. Vore skönt om någon kunde stå med en bår och hämta mig i slutet av loppet ha ha ha ha.

Förra helgen tog vi oss en tripp till stora staden och hälsade på vår andra familj. Det är så skönt att åka dit. Känner mig verkligen som hemma. Maken och jag har ju tom en egen säng där : ) Jag grät och skrattade omvartannat. Tittade på den där musik(hm??)festivalen också och hade jätte roligt åt alla fina namn artisterna och låtarna hade. Min lillprins blir bara större och större och sötare och sötare. Försökte allt jag kunde att få honom att säga Thea i helgen men inte ett ljud, däremot massa flin och dregel. Men den som väntar på nått gott väntar aldrig för länge.

Nu är det fredag kväll. Inget bra på tv. Maken och jag har tittat på film och ätit massa god mat. Känner mig jätte trött i kroppen och funderar på att krypa i sängen snart även då kl bara är 22:38. Imorgon blir det lite pluggande och mycket kul med familjen.

Natti natti

RSS 2.0