Fortsättning

Här kommer då en liten fortsättning på föregående inlägg.
Flytten bär av till stora staden dvs Stockholm. Trodde aldrig att jag skulle säga det men ja, jag kommer att bli sthlm:are. Så nu får Helena, Therese o Frida komma till sthlm och hälsa på mig o Sofi : )
Har fått jobb på en underbar skola som ligger i stadsdelen Hägersten. Min lön är som sagt SJUKT hög, ligger på ca 4000-5000 mer här än vad jag skulle ha fått i V-ås. Super lycklig även om pengar inte är det enda. Jag kommer ha toppen bra arbetskamrater, vi tre har rean klickat och vi kommer att vara en super trupp.
Sitter just nu i sthlm och försöker mentalt att förbereda mig inför starten imorgon. Idag är det min sista "semesterdag" Hjärnan går på högvarv och kommer att snurra ännu snabbare imorgon.
Imorgon är första dagen på mitt nya liv, med lite gamla inslag haha. Min underbara älskling ska på intervju imorgon i stora staden så vi hoppas att allt kommer att gå perfekt. Jag håller tummarna för dig min hjälte!!!!

Efter sju månader av kaos med mycket skratt, tårar, panik, ångest men även mycket lycka så hoppas jag att detta kan bli en början på något nytt. Det förtjänar vi!!!

Kom på i bilen att tokHelena snart kommer att åka till andra sidan jordklotet. Hon åker till det varma landet Australien och vart hon sedan tar vägen vet man aldrig..eller hm..hon kanske vet det själv om inte så kanske hennes karl vet det : ) Jag hopas verkligen att ni får det underbart och jag kommer att följa er resa vart ni än reser. Ni är ju så underbara.

Nu är det kvällsmat och lite Am. Idol och sedan är det dags att sova så att man orkar gå upp imorgon.

Kram

JOBB JOBB JOBB!!!

Är hemma och landar just nu. Har äntligen fått klart med arbete. Börjar på måndag!!! Känns helt underbart. Jag är såååå lycklig. Blir mycket att göra nu. Skriva på papper, lära sig alla rutiner och sedan börja med inskolning. Känns som om jag flyger på moln. Har svårt att få in i huvudet att jag har fått har fått en tillsvidareanställning med sjukt bra lön!!! Måste börja fixa iordning lägenheten för att få ut den på försäljning. Livet leker just nu. Ikväll o imorgon blir det riktigt partaj. Eller va säger jag, det har varit partaj sedan förra onsdagen. Priden var jätte jätte rolig. Men mer om den och massa bilder kommer snart upp i bloggen.

Nu måste jag skynda vidare och göra massa saker men kanske återkommer senare ikväll annars imorgon.

Kram

RSS 2.0