Helg!!

Denna vecka har varit både upp o ner men nu är det bara upp upp i det blå.

Var och tog spruta mot svininfluensan i veckan. Själva sprutan gick bra, jag är inte orolig för sprutor MEN värken som kom i armen dagarna efter var fruktansvärd. Kändes som att jag hade gjort 10 000 armhävningar haha. Men men nu ska man vara säker mot att få tryne o knorr. Jag var lite osäker på om jag skulle ta sprutan. Jag har inte varit så orolig för att jag ska bli smittad jag har snarare tänkt på att jag kan smitta andra och det vill jag inte.

På jobbet fick vi äntligen de efterlängtade skolkorten!!! Det är något magiskt att se alla föräldrars ansikten lysa upp när de får se sina barns första "skolkort". Hade lyckats hitta en jätte duktig fotograf så alla bilder var super fina!!! Vi pedagoger fick också fina kort på oss själva. Mitt första förskolekort då jag inte är under 5 år hahaha..Kändes som julafton att få korten :)

Imorgon ska jag, älsklingen o Ruan fara en sväng till Örebro. Ska bli jätte jätte roligt. Förhoppningsvis blir det även ett stopp i Nora hos mami o papi. Ska mysa lite med min bästaste Therese också!! Längtar!!!

Nu är det dax för mat och filmtajm

En magisk dag

Har väntat o längtat o trånat o..ja..hm, vad mer kan man göra...Jag pratar självklart om Jimmy Choo for HM. Vad trodde du??!!
I förmiddags slog det till, ungefär som en bomb. Jag drömde hemska mardrömmar, under dom få timmar jag lyckades sova, om att jag hade missat öppningen och att alla saker var slut. Då jag inte kommer så långt ifrån bostaden fick jag som mång många andra vänta på öppningen kl 10 på internet.
SJÄLVKLART var det så pass många som ville samma sak som jag så det blev långa köer för att överhuvudtaget kunna logga in på sidan. Men vid drygt 12 tiden kom jag in och fick köpa nästan allt jag ville ha. Sååå lycklig!!! Jaja, jag vet att många säger att "varför bry sig så mycket om ett märke". Men detta är JAG. Har alltid o kommer alltid vara sjukt intresserad av mode och designers. Kommer fortfarande ihåg när jag fick min första Dior väska. Grön och vit och helt underbar!!! hahaha. Nej jag är inte askungen. Min dröm är inte en bal på slottet. Min dröm är en YSL väska!!!

Okej nog pratat om det.

Satt o lyssnade på musik och har hittat en "ny" bra låt med N*E*R*D. Den heter Radio (WTF). Man blir riktigt glad av den. Gå  o lyssna på den vettja för det ska jag göra.

Tjingeling

Instängd!!!

Efter att ha suttit instängd i lägenheten i snart en vecka så börjar mitt humör smått förändras. Börjar att bli arg, irriterad och ledsen över småsaker som händer och sägs. Vet att det bara är just nu men känns ganska jobbigt. Läste ett inlägg på fb igår som fick mig att vilja förvandla mig till ett barn oc bara sätta mig o kasta klossa på personen..hahaha..skulle känna så skönt!!Men ja..nu är jag inget småbarn så försöker att gåvidare.

Såg på Idol ikväll...voohoo första fredagsavsnittet denna säsong. Efter detta avsnitt så vill jag att Mariette eller Jamie Oliver (kallar Calle för Jamie) ska vinna. Har förstått att Erik o Tove är favoriter men men..man vet aldrig. Jag får åtrkomma om några veckor.

18 st ha dött i Norge pga nöff-nöff sjukan eller H1N1 som den också kallas..skulle ju även kallas för host o nys sjukan..hahaha..nej inte så roligt..Iom att så "många" har dött i Norge börjar kvällstidningarna mala igen när det ska slå till i Sverige...hm..har dom hört talas om att tänka positivt!!! Nej död åt Tengil på en gång. Dom har inte tänkt att tala om hur många svenskar som dör varje år av "vanlig" influensa!!!
Jag har den turen att jag "bara" har ett vanligt VIRUS!! Ja det är den diagnosen man får om doktorerna inte vet vad det är för fel på en..haha..de vet att man är sjuk en inte riktigt vart de kommer ifrån då måste det vara ett VIRUS. Tror att jag har glömt att berätta när jag o maken var på VC. Det blev kaos när vi berättade varför vi var där. Sjuksköterskor började springa omkring. Vi blev införda i deras konferansrum där jag o Daniel fick sitta själva. När vi väl skulle ta prover kom ansiktsmasker fram hahaha.. "We come in peace!!"  Vi hade iallafall något att skratta åt resten av dagen.

Just nu är det 9 timmar o 19 minuter kvar tills JIMMY CHOO!! och får jag inte tag på det jag vill ha så tar jag fram klossarna igen..hihi.

Natti på er

Dagens lista

Eftersom jag är hemma och är sjuk tänkte jag passa på att fylla på min blogg som jag inte har tagit hand om så väl :/ Tyvärr händer inte så jätte mycket i mitt liv just nu så jag tänkte förgylla er tid med en liten lista över vad jag tycker om idag
                 
                               
Film: Johan Falk filmerna!! Har ni inte sett dom. Spring iväg o hyr dom på en gång. Du kommer inte att ångra dig!!

Musik: Hela New Moon soundtrack är otroligt bra

Snygging: Okej okej, ni som känner mig vet vilka två snyggingar som alltid finns på min lista MEN de har nu fått konkurans för en ny kille har dykt upp, nämligen Joel Kinnamann!!! Både jag och min svägerska verkligen dreglar när vi ser honom. Längtar till Snabba cash filmen.

Väder: Självklart alltid sol och värme, ja tom snö o kyla. Men vad har vi utomhus..grått o trist. Nej inför två årstider!! sommar o vinter!! 10 månader sommar o 2 månader vinter, okej!! Några frågor på det!!??!! nej trodde inte det.

Längtan: Bli frisk först o främst men sen shopping på HM till helgen

Stad: London

Land: Storbritannien

Färg: Brun

Jaha, det var vad jag kom på. Om du kommer på något mer som kan plattsa min lista så kom med ideér.

Sjukdom, mys o längtan

Dessa ord kan kort o gott sammanfatta min måndag. Dagen startade med besök hos farbror doktor *suck*. Diagnosen blev övre luftvägsinfektion (tur iallafall att det inte var värre). Så vad gör man åt detta då..hm...inget!! Jag har blivit beordrad att vara hemma och vila. Så det var vad jag och min lika sjuke make har gjort idag. Sängen har blivit mitt "nya" it ställe, hahaha. 

Något annat roligt som har hänt idag är att nedräkningen har börjat på allvar. Har bokat biljetter så nu pirrar det i magen av längtan!!!

Har pratat med underbara Julia på jobbet idag också. Vi har fått beviljat att beställa en helt underbar spegel som vi hittade i en katalog för några veckor sedan, tror verkligen att barnen kommer att älska den. För att tala om beställning av saker. Beställde saker till min avdelning, ja jag kallar det för min avdelning för det är jag som är ansvarig, för massor av pengar för några veckor sedan och nu börjar äntligen sakerna att komma. Jag är såååå nöjd!! Tror ibland att det är jag, Maija o Julia som ska leka med sakerna mer än barnen :))) fast det skulle ju vara roligt att se oss försöka att klämma oss i en brandmansdräkt för en 7 åring..hahaha

Tycker att dagarna, veckorna och månaderna går väldigt fort. Har svårt att tro att vi snart är inne i december o det är snart nytt år igen!! Va!!! 2010!!!! va hände med 90-talet?? 2000-talet??? Helt plöttsligt känns inte 2020 så långt borta...menmen..nu ska vi försöka att leva i nuet. Jag ska gå o dricka te och ta lite medicin.


Just ja!!! innan jag försvinner igen..Igår var det Fars dag så grattis alla pappor som förtjänar att kallas sig för far!!

--<<--@

New Moon

Ja..min räddare i världen är snart här!! Alla som jag käner o inte känner vet hur mycket Twilight har betytt för mig. Jag skulle kunna tacka Stephanie för min lärarexamen. :)

Snart går filmen upp på bio och jag vill självklart se den så fort som möjligt. Har anmält mig till lite olika tävlingar för att vinna biljetter och en sida som lottar ut biljetter är denna http://glitzybloggen.se/vinn-biljetter-till-new-moon/#comment-32033
Jag tycker att det är jätte roligt med tävlingar och jag skulle bli superlycklig om jag vann. Tyvärr har jag otur i tävlingar o spel så får räkna med att SF kommer att tjäna mycket pegar på mig i vinter.

Kram kram

RSS 2.0