Kick!!

Ibland kan man behöva en spark i ändan för att man ska falla på rätt spår igen. Det kan kännas väldigt hårt just då men det brukar visa sig att det hjälpte och att saker och ting blir till det bättre. Men för att få dessa sparkar med kärlek behöver man underbara riktiga vänner och familjemedlemmar. Känns skönt att veta att skyddsnätet funkar perfekt.
När man gifter sig brukar man säga "i nöd och i lust". Detta tycker jag även passar väldigt bra in på relationen till familjemedlemmar och vänner.
Denna början på veckan har varit helt underbar och det verkar bara bli bättre och bättre, så jag hoppas på att vädret kan hålla sig bra torsdag, fredag och lördag iallafall.
Det känns som om jag är världens lyckligaste just nu. Har en jätte jätte underbar stoooor familj, helt underbara vänner som får en att skratta o gråta, en underbar make (ja jag vet att han passar in under familjekategorin), men han är så underbar så han förtjänar en helt egen kategori. Utan dig älskling vore det ingenting.

På tal om älskling så firar vi bröllopsdag.....BRÖLLOPSDAG!! ja den allra första bröllopsdagen på söndag. Jisses vad jag kände mig vuxen när jag skrev bröllopsdag. Helt otroligt att det redan har gått ett år. Vad har hänt, vad har vi gjort, vad har vi upplevt? Tiden har bara runnit iväg. Kom iväg på mini smekmånad i somras men förhoppningsvis kan vi göra en längre resa snart. För att fira att min make har stått ut med mig ett helt år..hahahaha. Puss på dig gubben!!

Nu är det dags att förbereda inför morgondagen.

Kram kram

PRIDE, PRIDE, PRIDE

Ja, Stockholm har börjat koka. Folk är här o där och överallt..det är dags för årets gatufest PRIDE.
I år blir det då lite mer annorlunda än andra år för i år ska nämligen jag delta!! Ja, jag ska festa med alla roliga människor på själva schlagerafton, jag ska picknicka i Tantoparken och jag ska absolut gå i paraden..Tjooohooo!! Ska nog blinga till mig ordentligt. Det ska bli sååå jäkla kul. Självklart följer maken min med plus våran alldeles egna regnbågsfamilj. Ser verkligen fram emot allt tok!! Framförallt mitt "dogtag" eller va det nu hette som A eller E på något sätt ska fixa fram ha ha ha!!! Ja det jag mest ser fram emot är ett halsband med regnbågsfärger med blindskrift där det står HETRO hahahahaha. Kommer grina om jag inte får tag på något halsband.

När jag nu är uppe i sthlm ska jag även på anställningsintervju. Spännande spännande. Pratade iallafall med världens gulligaste kvinna så det kommer bli jätte roligt att få träffa henne live.

Ett oförglömligt äventyr

Resan i Dalsland och på västkusten var hm...intressant. Vi for en sväng till Norge för att hälsa på landet där borta. Dyrt som f-n!!! Bara att köpa lunch på båten var ju som att bli rånad. Bättre var det med middagen den dagen som bestod av god mat vid vattnet i Strömstad. Matade fåglarna och bara njöt av solen som visade sig. Mesta delen av semestern bestod av regn så vi passade på att bada i regnet. Något jag kan rekommendera, vattnet var mycket varmare än vad jag trott. Åkte iväg till Grebbestad och njöt av massor av räkor och glassen Therese..haha helt otroligt att det fanns en glass som hette så. Den måste ha varit oerhört populär!! ; ) På kvällarna när det ösregnade utanför stugorna drack vi goda drinkar, åt massa god mat, pratade massa skit och spelade yatzi (Nej jag vet inte hur det stavas, men det bjuder jag på). Tyvärr spelade vi med en expert så alla fick se sig besegrade utav Ann-Sofi men det var roligt ändå. Hittade på massa roliga regler till spelet som alla hade med alkohol att göra och det är ett under att vi kunde räkna ihop alla poäng. Näst sista dagen åkte vi och bada på ett äventyrsbad, åkte en jätte rolig vattenrutschbana. Lite läskig var den när det helt plötsligt blev kolsvart i tunneln men efter en stund började det blinka små lampor. For runt som en pingisboll i röret och trodde aldrig att banan skulle ta slut. Men så fort som jag landade i vattnet så ville jag åka igen. Vi bubblade i bubbelpoolen, simmade igenom ett vattenfall och hade det mysigt i "kärlekstunneln", iofs gjorde Maria oss sällskap men vi tog en liten extra tur bara för oss själva : ) Jag och Maria bastade...höll på att gå riktigt tokigt när vi yra av allt rutschbane åkande gick fel och råkade hamna bland nakna gubbar hahaha. Det minnet lever vi fortfarande på!!!

Kom tack o lov iväg från dalsland innan det gick under vatten och kom hem till ett ööhh..soligare Västerås.


Har lyckats bli en i klanen av Stieg Larsson fans. Har läst igenom Män som hatar kvinnor och Flickan som lekte med elden. Mycket bra böcker och har precis börjat med sista boken i Millennium serien.

Har även lyckats skaffa en ny mobil efter semestern. Är såååå nöjd, det är min lilla bebis!!!

Just nu är det onsdag och jag ligger i sängen och tittar på tv. Känner mig inte alls bra. Har ont i halsen..ja hela kroppen känns som om den har fått stryk. Kallsvettas och vill bara sova.

Jaja, tillbaka till tv. Ha en bra kväll


Da shit!!!

Imorgon är det dags för den stora campingen. Ska färdas ner till dalsland och västkusten och se vad dom har att erbjuda. Alla som åker, ja för vi är en hel hög ska bo på makens farbrors camping. Ska bli jätte kul : ) På tisdag är det tänkt att vi ska åka till Strömstad och sedan ta båten till Norge och hälsa på där. Annars blir det det gamla vanliga, tivoli, Smögen, räkor, bad, sol, ha ihjäl mygg och grilla och mycket mycket mer.

I torsdags var jag o maken och såg på Transformers 2. Den var riktigt bra, bra uppföljare. Jag brukar inte vara så förtjust i uppföljare men denna hade dom lycats bra med. Maken tyckte att den var lite överdriven men hallåååå!! Amerikans film om robotar som både pratar och förvandlar sig, då får det vara lite överdrivet.

Håller på att packa för fullt inför resan så nu är det dags att återgå till strykandet av kläder.

Ha det så bra den här veckan så hörs vi på måndag.

Kram

Jaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!

Äntligen äntligen får jag och hela världen se Brandon i tv rutan för han gick äntligen vidare i SYTYCD. Hejja hejja hejja.
Veckorna har gått snabbt. Det är mycket farande omkring. Förra veckan var vi i sthlm och hade semester med familjen. Helt underbart!! Han med att dricka mååskiiitos, äta sill o potatis, dricka alldeles för många nubbar. Blanda dessa nubbar med vin och mer vin. Kan säga att jag inte mådde så jätte bra dagen efter. Jag och E var och träffade en jätte trevlig rektor i sthlm så det känns jätte bra : ) Efter mycket skojj, mycke sol och mycke drickande återvände vi hem till V-ås. Där var jag på intervju för en helt underbar förskola, vill vill vill jätte gärna jobba där så vi får se. På fredag far vi en sväng till Nora för att hälsa på, sedan på lördag är det grill med galna mat ligan. Känner redan att jag har ont i magen av mättnad. Sen på söndagen är det bara att packa för på måndag far vi till västkusten för att ha lite semester där. Ska bli jätte mysigt ska bo i bröllopssviten på Nisses camping, hahaha. Längtar sååå mycket. Hoppas att det blir bra väder. Det vi har planerat in än så länge är tur till Norge med båt och sedan åka lite karuseller i Gbg. Blir en superbra semester.

Föresten så har jag äntligen valt telefon och jag ska bli ägare till en Nokia!!! Nokia..hm..min make får nog lära mig lite har aldrig haft Nokia. Känner redan att det är min lilla bebis ; )

Nu är det snart dags att försöka sova, tack o lov för fläktar : )

Sov gott!!

Just ja...Ja Helena, gåslever smakar som leverpastej så det var gott men tungan däremot kunde jag klara mig utan. Du måste berätta om alla roliga saker du kommer att äta på andra sidan jorden ; )

RSS 2.0