Själva nationaldagen
Bilder från middagen på Operakällaren

Sparrissoppa och gåsleverpaté

Champagne såklart ; )

Jag och maken ätande Stekta havskräftstjärtar från västkusten med hummertortellini, glaserad svartrot och hummerbisque

Aptitretare, kommer ihåg att det var selleri, citron och vodka. Ungefär som isglass

Halva maten kvar : ) Det ska iallafall föreställa lättgravad odlad hälleflundra i persiljetäcke, musselkompott med bönor, nypotatis och grovkornig senapssås

Fördesserten. Vaniljglass med 24 karats bladguld, chokladplatta, mariekex och smörkräm i tuben

Jag och maken dreglande över de små frestelserna

Lycka i livet!!!!
Allt var suuuuper gott!!! Kan verkligen rekomendera ett besök på Operakällaren.

Sparrissoppa och gåsleverpaté

Champagne såklart ; )

Jag och maken ätande Stekta havskräftstjärtar från västkusten med hummertortellini, glaserad svartrot och hummerbisque

Aptitretare, kommer ihåg att det var selleri, citron och vodka. Ungefär som isglass

Halva maten kvar : ) Det ska iallafall föreställa lättgravad odlad hälleflundra i persiljetäcke, musselkompott med bönor, nypotatis och grovkornig senapssås

Fördesserten. Vaniljglass med 24 karats bladguld, chokladplatta, mariekex och smörkräm i tuben

Jag och maken dreglande över de små frestelserna

Lycka i livet!!!!
Allt var suuuuper gott!!! Kan verkligen rekomendera ett besök på Operakällaren.
Kommentarer
Postat av: Helena
Är gåsleverpaté gott?
Trackback