Själva nationaldagen

Bilder från middagen på Operakällaren




Sparrissoppa och gåsleverpaté




Champagne såklart ; )




Jag och maken ätande Stekta havskräftstjärtar från västkusten med hummertortellini, glaserad svartrot och hummerbisque




Aptitretare, kommer ihåg att det var selleri, citron och vodka. Ungefär som isglass




Halva maten kvar : ) Det ska iallafall föreställa lättgravad odlad hälleflundra i persiljetäcke, musselkompott med bönor, nypotatis och grovkornig senapssås




Fördesserten. Vaniljglass med 24 karats bladguld, chokladplatta, mariekex och smörkräm i tuben




Jag och maken dreglande över de små frestelserna




Lycka i livet!!!!

Allt var suuuuper gott!!! Kan verkligen rekomendera ett besök på Operakällaren.

Kommentarer
Postat av: Helena

Är gåsleverpaté gott?

2009-06-22 @ 22:21:37
URL: http://lalanika.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0